Nejpopulárnější styly, kterými si můžete zařídit interiér

V dnešní době se všichni častěji pohybujeme v pracovním stresu, v namáhavých situacích, které vyžadují rychlé rozhodování a všeobecně náročných zaměstnání hlavně na naši psychiku. I z toho důvodu stále více volíme domácí atmosféru klidnou, tichou a zcela příjemnou, zařízenou přesně pro naše potřeby.

Jaké styly v poslední době letí?
Jak si lidé zařizují své domovy nejčastěji? Jak se tyto styly vyznačují a co musíte udělat, pokud si chcete zařídit interiér v podobném stylu? Úplně stačí, když si přečtete náš článek. Dozvíte se zde všechno, co vás o stylech vybavená interiéru a domácnosti v nejenom českých domech a bytech může zajímat. Také se dozvíte, jaké jsou hlavní charakteristické znaky těch nejznámějších stylů a proč je tolik designérů doporučuje.

–          V hlavní roli jsou stále materiály
V poslední době se vracejí do kurzu hlavně přírodní materiály, konkrétně dřevo a kámen. Ovšem moderní interiéry jsou také zcela pro sklo a kov.


Co je naopak na ústupu?

Ultramoderní minimalismus. Jsou lidé, kterým vyhovují holé zdi, jedna lampa, jeden obraz a dva kusy zcela konkrétního a praktického nábytku, ovšem většinou tento styl působí stroze a není v něm nic, co by říkalo „domov“ nebo „pohodlí“  a „útulnost“. Proto je tento styl na ústupu. Ultramoderního zařízení, které je čistě minimalistické a pouze funkční máme všichni dost v našich kancelářích a na úřadech nebo u doktorů, kde se pohybujeme dnes a denně. Nemusíme tohle mít ještě doma.

1.       Rustikální styl
Venkovský styl je velice populární. Je čistý, převažují přírodní materiály, hlavně dřevo a kámen.
2.       Retro styl
Máte rádi padesátky? Vneste do domova barvy a geometrické vzorce, které nestárnou. Výrazné barevné kombinace projasní váš byt a zcela změní atmosféru domova.
3.       Skandinávský styl
Elegance a útulnost, to je severský styl. Je světlý, nejlépe bílý a béžový, světlý, využívá se zde hlavně skla a světlého dřeva. Důležité jsou polštářky, lampičky, čalounění, koberečky a jiné doplňky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup